Essentiele supplementen voor krachtsporters

Laat ik voorop stellen dat supplementen niet altijd essentieel zijn. In enkele gevallen krijgt de betreffende sporter al precies voldoende van iedere lichaamsstof binnen om zo zijn lichaam te versterken, beter te lat…

Lees verder

Goede voeding is essentieel voor iedere sporter

 Of je nu een vechtsport, krachtsport of duursport beoefent, voeding is en blijft altijd van essentiële waarde voor iedere sporter. Zonder de juiste voedingsmiddelen behaal jij namelijk nooit de resultaten …

Lees verder

Aanmelden

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte!

Service

  • Dertig (30) dagen omruilgarantie
  • Gratis verzending in Nederland vanaf € 50,00

Vind jouw ideale kickboksbroekje

Kickboksers hebben ieder zo hun eigen wensen als het gaat om het perfecte kickboksbroekje. Zo moet een kickboksbroekje fijn aanvoelen en zitten. Tevens moet het broekje natuurlijk ook passen bij de stijl die de kickbokser in kwestie graag draagt. Ben jij al bekend met de kickboksbroekjes van Nikko Sports?


Welke maat heb ik nodig voor mijn kickboks broekje?


Ieder persoon heeft andere afmetingen. Bij het kiezen van het ideale kickboksbroekje dien je te kijken naar de afmetingen van het taille, breedte, lengte van persoon en beenomvang. Als je deze zaken combineert vind je de juiste afmetingen. Voor kinderen is dit vaak nog lastiger te vinden, gezien er minder broekjes ter beschikking zijn voor hen. Gelukkig beschikt Nikko Sports over een professioneel en betrouwbaar team met jarenlange ervaring. Ze adviseren je graag, per telefoon of in onze zaak in Eindhoven.


Wat voor design past bij mij?


Naast dat de maten bij ieder persoon verschillen heeft ook iedereen zijn eigen smaak. Gelukkig maar, want zo loop jij er tenminste uniek bij. Bij Nikko Sports bieden we enkel kickboksbroekjes aan van de hoogste kwaliteit. Zo hebben wij de Nikko Sports collectie en de Leone kickboks broekjes, maar wat dacht je van de Nikko Retro collectie? Met meer dan 40 verschillende modellen vind je bij Nikko Sports altijd jouw gewenste design.
Nieuwe collecties van Nikko Sports?


Nikko Sports zit niet stil. Wij brengen op regelmatige basis nieuwe kickboksbroekjes uit. Wat dacht je van de Camo oranje of camo groen? De oldscool Nikko shorts blijven altijd mooi!


Je eigen design?


Nikko Sports biedt, naast de vaste collectie, ook de mogelijkheid om je eigen shorts te laten bedrukken met je logo en/of eigen design. Onze productieafdeling kan ieder design voor jou laten bedrukken. Maar wij kunnen je tevens helpen met het vormgeven van de designs, zodat ook dit deel uit handen genomen kan worden. Mocht je geïnteresseerd zijn in deze mogelijkheden, neem contact met ons op.


Ben jij op zoek naar je ideale kickboks broekje?

Bekijk dan onze volledige collectie op onze webshop en bestel direct online. Eerst bekijken en/of persoonlijk advies krijgen? Kom dan langs bij ons in de winkel in Eindhoven.

 

Aanbiedingen

Aanmelden

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte!