Essentiele supplementen voor krachtsporters

Laat ik voorop stellen dat supplementen niet altijd essentieel zijn. In enkele gevallen krijgt de betreffende sporter al precies voldoende van iedere lichaamsstof binnen om zo zijn lichaam te versterken, beter te lat…

Lees verder

Goede voeding is essentieel voor iedere sporter

 Of je nu een vechtsport, krachtsport of duursport beoefent, voeding is en blijft altijd van essentiële waarde voor iedere sporter. Zonder de juiste voedingsmiddelen behaal jij namelijk nooit de resultaten …

Lees verder

Aanmelden

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte!

Service

  • Dertig (30) dagen omruilgarantie
  • Gratis verzending in Nederland vanaf € 50,00

Vechtsports dragen Nikko Sports

Zoals je in het vorige blogartikel hebt kunnen lezen is Nikko Sports al sinds mensenheugenis een begrip in de vechtsportwereld. Sinds 1985 dragen vechtsporters ons merk vol met trots. Dat is overigens ook niet vreemd, gezien Nikko hét merk bij uitstek is voor kampioenen. In dit artikel vertellen wij jou waarom Nikko Sports voor vechtsporters het ideale merk is!


1. Een grote uitgebreide collectie

In al die jaren heeft Nikko Sports natuurlijk niet stilgezeten. Wij begrijpen de taal van de vechtsporters enzijn erg innovatief. Zo lanceren wij regelmatig nieuwe collecties en spelen wij in op de behoeftes van iedere vechtsporter. Iedere bokser, kickbokser, MMA-vechter en freefighter kan bij ons terecht. Van complete uitrustingen tot kleding en accessoires.


2. Kennis van het vak


Wij begrijpen wat jij mooi vindt, maar weten nóg beter waar jij als vechtsporter behoefte aan hebt. Hoe dan? Wij ademen vechtsport. Zo werken er bij Nikko Sports al sinds jaar en dag diverse beoefenaars van sporten zoals (kick)boks en MMA. Maar zo komen er ook al jaren (wereld)kampioenen over de vloer zoals Nieky Holzken, Ramon Dekkers en Peter Aerts. Ook zij ademen vechtsport en wij maken de relatief eenvoudige vertaling naar onze collectie. Zo helpen wij je graag bij het vinden van de juiste maten en producten. Kom jij bij ons in de winkel in Eindhoven langs? Dan zal een van onze adviseurs jou helpen om het perfecte product te vinden. Maar ook online helpen wij je graag. Zo kun je contact opnemen via Facebook Messenger, per mail en natuurlijk gewoon bellen. Via elk kanaal zullen wij jou zo goed als mogelijk te woord staan.


3. Iedere legende kent Nikko Sports


Elke kampioen in de vechtsportwereld draagt Nikko Sports. Vanaf het ontstaan in 1985 zijn er vele bekende sporters bij ons over de vloer gekomen. Veel van hen dragen Nikko Sports met trots. Vandaag de dag kun je denken aan Nieky Holzken en Tayfun Ozcan en kampioenen van vroeger, zoals Ramon Dekkers en Peter Aerts lopen ook in Nikko kleding.


4. Nikko Sports is óók voor buiten de ring


Nikko Sports is a way of life. Ook mensen die geen vechtsport beoefenen kunnen bij Nikko Sports terecht. Voor een mooi tracksuit bijvoorbeeld, of een van onze tanktops. Nikko Sports is het ideale merk voor vechtsporters, maar is er uiteraard ook voor eenieder die er stijlvol, casual en sportief uit wilt zien. En dat tegelijk!

Sinds jaar en dag brengen wij ook diverse kledingcollecties uit. En dat zijn echt niet allemaal kledingstukken die je in de ring kunt dragen. Nikko Sports draag je ook buiten de ring. Zeker weten!


Ben jij klaar om successen te behalen?


Succes behaal je natuurlijk niet zomaar. Je moet een onuitputtelijke drang hebben om het onmogelijke te bereiken en veel trainen. Succes haal je niet binnen een dag, een week of een jaar. Nee, het is een manier van leven die je jezelf aanleert. Om die reden geloven wij ook in de kracht van de juiste materialen. Draag de juiste kleding en accessoires en neem de juiste sportvoedingssupplementen in. De juiste kleding en accessoires zorgt er tevens voor dat jij goed in je vel zit, iets wat ook ondersteunend is aan jouw succes. Ben jij klaar om successen te behalen? Draag Nikko Sports!

Producten bij dit artikel

Aanbiedingen

Aanmelden

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte!