Essentiele supplementen voor krachtsporters

Laat ik voorop stellen dat supplementen niet altijd essentieel zijn. In enkele gevallen krijgt de betreffende sporter al precies voldoende van iedere lichaamsstof binnen om zo zijn lichaam te versterken, beter te lat…

Lees verder

Goede voeding is essentieel voor iedere sporter

 Of je nu een vechtsport, krachtsport of duursport beoefent, voeding is en blijft altijd van essentiële waarde voor iedere sporter. Zonder de juiste voedingsmiddelen behaal jij namelijk nooit de resultaten …

Lees verder

Aanmelden

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte!

Service

  • Dertig (30) dagen omruilgarantie
  • Gratis verzending in Nederland vanaf € 50,00

Sporten in de zomer. Dit zijn onze aanraders!

 In de zomer sporten vindt niet iedereen fijn. Zeker op warme dagen kan het ervoor zorgen dat je meer transpireert en de oefeningen wat moeilijker zijn om uit te voeren. Het dragen van de juiste kleding kan dan zorgen voor een comfortabele outfit, waardoor het allemaal iets makkelijker gaat. Maar ook buiten de gym wil je er natuurlijk comfortabel en toch stijlvol uitzien. Wij hebben onze 4 zomer aanraders voor je op een rijtje gezet!

1. Nikko Tanktops


Tanktops zijn in de zomervakantie natuurlijk ideaal om te dragen in de sportschool. Doordat je schouders volledig vrij zijn voel je je vrijer en komt er meer lucht langs je schouders en oksels. In de warme zomerdagen is dit ideaal! Buiten de sportschool kun je tanktops natuurlijk ook gewoon dragen!

Nikko heeft een aantal mooie tanktops in de collectie maar de Nikko Tanktop in rood en blauw zijn onze favoriete en zijn vrij recent aan onze collectie toegevoegd.


2. Nikko Dry Fit T-shirts


Onze dry fit collectie zorgt ervoor dat je minder transpireert en je je makkelijk kan bewegen. De comfortabele dry fit T-shirts zijn ideaal voor de warme zomermaanden, aangezien je veel minder zweet dan normaal. In de sportschool is het nu het ideale kledingstuk, maar ook om casual te dragen is ideaal. De nieuwe Elite versie en Royal Blue versie zijn onze favorieten. Voor vrouwen is de roze dry fit versie fantastisch!

3. MDY Runner T-shirts

M Double You is een fantastisch sportvoedingsmerk, maar ook op het gebied van kleding zijn ze hard aan de weg aan het timmeren. Dit MDY Runner T-shirt heeft contrasterende strepen en is er in 3 verschillende kleuren. Door het gebruik van dun polyester en elastiek is het een ideaal shirt voor in de zomermaanden.


4. Adidas Rashguard transition


Adidas staat natuurlijk bekend om zijn kwaliteitsproducten. De Adidas rashguard transition is een goed voorbeeld hiervan. Deze toffe rashguard is ontworpen door bekende ontwerpers en topatleten om een perfecte rashguard te ontwikkelen. De rashguard voert vocht en lucht af door de Climalite Technologie, zodat jij optimaal kan presteren. Heerlijk om mee te sporten in deze warme zomermaanden!


Wat is jouw ideale kledingstuk in de zomer?


Zodra het kwik stijgt wil jij natuurlijk zo min mogelijk kleding aanhebben. Maar in de sportschool (en daarbuiten) is het logisch om voldoende kleding te dragen. Niet alleen kijken anderen je dan niet zo raar aan maar het beschermt je huid ook. Zeker bij contactsporten zoals MMA is het van essentieel belang om je lichaam te beschermen. Onze zomerkleding zorgt ervoor dat jij in en buiten de sportschool optimaal kan presteren. En je ziet er ook nog eens supertof uit!

Aanbiedingen

Aanmelden

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte!