Essentiele supplementen voor krachtsporters

Laat ik voorop stellen dat supplementen niet altijd essentieel zijn. In enkele gevallen krijgt de betreffende sporter al precies voldoende van iedere lichaamsstof binnen om zo zijn lichaam te versterken, beter te lat…

Lees verder

Goede voeding is essentieel voor iedere sporter

 Of je nu een vechtsport, krachtsport of duursport beoefent, voeding is en blijft altijd van essentiële waarde voor iedere sporter. Zonder de juiste voedingsmiddelen behaal jij namelijk nooit de resultaten …

Lees verder

Aanmelden

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte!

Service

  • Dertig (30) dagen omruilgarantie
  • Gratis verzending in Nederland vanaf € 50,00

Het verhaal van Nikko Sports

 

 

 Nikko Sports is een bekende naam in de vechtsportwereld. Bij Nikko Sports kun je terecht voor al je vechtsportkleding en accessoires en bestaat al sinds 1985. In dit artikel ga ik in gesprek met Mike Nikko, eigenaar van Nikko Sports. Waar staat Nikko Sports voor en wat zijn de toekomstplannen?


Stel je eens voor Mike…


Als 17-jarige jongen kwam ik binnen bij Nikko Sports. Ik deed al aan kickboksen in Den Bosch (bij John de Ling red.) en zocht een stage. Door John kwam ik in aanraking met Nikko Sports. Dit beviel zo goed dat ik na mijn stage een aanbod kreeg om in de weekenden te helpen in de winkel in Eindhoven. Dit was een fantastische ervaring! Na wat omzwervingen bij andere bedrijven in de business ben ik terug gekomen bij Nikko. Van parttime bij Nikko ben ik als sales manager gaan werken in mijn geboortestad Den Bosch. Hierna ging ik in Duitsland als vertegenwoordiger werken voor Everlast. Ik merkte dat dit een flinke last op mijn schouders werd, gezien de afstand. Elke dag 3 uur op de weg, als ik geluk had. Het salaris was hier erg goed en zorgen waren er nauwelijks.


5 jaar terug heb ik Nikko Sports overgenomen. Hierbij is voor mij een droom uitgekomen. Ik geniet er intens van als ik mensen met onze kleding zie rondlopen.


Waar staat Nikko Sports voor?


Nikko Sports staat voor kwaliteit. Wij zijn al tientallen jaren actief in de branche en hebben altijd de beste vechtsporters over de vloer gehad. Nikko Sports staat voor passie, kennis en plezier van vechtsporten. Wij staan ook voor verandering. Wij begrijpen dat de markt veranderd en de wensen van de consumenten ook. Zo is ons team dagelijks bezig met vernieuwingen (denk aan nieuwe designs, labels, producten etc.)


Hierbij is het belangrijk dat wij begrijpen wat de wensen van de consumenten zijn. Om die reden praten wij regelmatig met onze klanten. Door hun feedback kunnen wij ons merk nóg groter maken. Bij ons staat de klant centraal, dat ten alle tijden.


Wat maakt Nikko Sports anders dan anderen?


Allereerst moet jouw product natuurlijk van kwaliteit zijn en voorlopen op het gebied van ‘look and feel’. Toch geloof ik dat, naast deze 2 essentiële aspecten, het erg belangrijk is om de gunfactor te creëren. Wij geloven in talent, en laten dat blijken door regelmatig te investeren in dit talent. Het talent van ons land is immers ook van enorm belang voor het voortbestaan van Nikko. Hoe minder kampioenen uit ons land komen, hoe minder groot de interesse voor de vechtsport is. Dat is wel vaker gebleken in het afgelopen decennium. Zo heeft Nikko Sports gesponsord voor Ramon Dekkers en Peter Aerts, Nieky Holzken en Tayfun Ozcan. Wij geloven in talent en dragen graag ons steentje bij om talent een springplank te geven.


Wat is de doelstelling van Nikko Sports voor de komende jaren?


Nikko Sports groeit erg snel. Inmiddels zijn we ons merk ook onder ‘gewone jongeren’ op de kaart aan het zetten. ‘Nikko is a way of life’. Onze kleding is inmiddels zo trendbewust dat je het ook met gemak kunt dragen buiten de sportschool.
Verder kijken ook wij natuurlijk over de grenzen. Wij laten graag andere landen kennis maken met ons merk. Zo is er distributie in Bulgarije en Roemenië die onze producten nu verkoopt in diens land. Een prachtige volgende stap!

Meer plaatjes bij dit artikel

Aanbiedingen

Aanmelden

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte!