Essentiele supplementen voor krachtsporters

Laat ik voorop stellen dat supplementen niet altijd essentieel zijn. In enkele gevallen krijgt de betreffende sporter al precies voldoende van iedere lichaamsstof binnen om zo zijn lichaam te versterken, beter te lat…

Lees verder

Goede voeding is essentieel voor iedere sporter

 Of je nu een vechtsport, krachtsport of duursport beoefent, voeding is en blijft altijd van essentiële waarde voor iedere sporter. Zonder de juiste voedingsmiddelen behaal jij namelijk nooit de resultaten …

Lees verder

Aanmelden

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte!

Service

  • Dertig (30) dagen omruilgarantie
  • Gratis verzending in Nederland vanaf € 50,00

Essentiele supplementen voor krachtsporters

Laat ik voorop stellen dat supplementen niet altijd essentieel zijn. In enkele gevallen krijgt de betreffende sporter al precies voldoende van iedere lichaamsstof binnen om zo zijn lichaam te versterken, beter te laten herstellen en/of je spieren te laten groeien. In dit artikel delen wij de belangrijkste supplementen voor eenieder die aan krachttraining doet.


1. Whey Proteïne


Wij van Nikko hebben onze eigen Proteïne Whey in ons assortiment. Whey proteïne is het meest efficiënte, het meest geliefde en daarom ook het meest gebruikte eiwitsupplement dat er te krijgen is. Over het algemeen halen we eiwit uit onze voeding. Eiwit kan onder andere (in verschillende hoeveelheden) worden gevonden in vlees, vis, kip, zuivel, peulvruchten, bonen en sommige vruchten en groenten. Helaas is dat vaak niet voldoende, zeker niet als je een krachtsporter bent die meerdere zware trainingen in een week moet voltooien. Deze eiwitbehoefte kun je dus aanvullen met onze eigen Whey Proteine van Nikko (https://www.nikko.nl/product-nikko+whey+protein+2+27kg-5511). Zo herstelt je lichaam sneller, kun je beter presteren en kan je spiermassa ontwikkelen. Ideaal!


2. N1 Pre Workout


Pre-workouts zijn een waardevol supplement voor krachtsporters, die ervoor zorgt dat je beter bent gefocust bent, meer energie hebt en je uithoudingsvermogen verbeterd. Je neemt het ongeveer een half uur voor je training en voor/tijdens je training voel je dat het begint te werken. De Pre Workout van N1 (https://www.nikko.nl/product-n1+pre+workout-5862) bevat hoge aantallen van creatine, creatine citraat en L-Arganine en is ook nog eens erg smaakvol. Het product is suikervrij en is verkrijgbaar in de 510-gram versie bij Nikko Sports! Ook de Pre workout pillen van Amok (https://www.nikko.nl/product-amok+60caps-5515) worden geprezen om zijn kwaliteit en werking.


3. BCAA


BCAA staat voor Branched Chain Amino Acids en bestaan uit de aminozuren: leucine, isoleucine en valine. Deze essentiële aminozuren spelen een grote rol bij het herstellen, opbouwen en het behouden van een gezonde van spiermassa. Dankzij de BCAA van MDY (https://www.nikko.nl/product-mdy+bcaa-1812) herstellen je spieren sneller en bevorder je de opbouw van je spieren. Zo zie je er niet alleen imposant uit, maar presteer je ook zo.


Verbeter jouw voeding


Zoals in de inleiding al beschreven zijn supplementen niet essentieel. Hoewel een klein deel van de sporters, er is een deel die zijn/haar voeding volledig op orde heeft en zo voldoende van alles binnenkrijgt. Toch kan ook dan een Pre Workout of BCAA er voor zorgen dat je nog meer gefocust bent, beter kunt herstellen en/of sneller groeit. Zeker wanneer jij als sporter moet presteren in een belangrijke wedstrijd is het van groot belang om optimaal te presteren. Juist de kleine verschillen kunnen er dan voor zorgen dat je wel of niet als winnaar over de streep komt.


Wil jij meer weten van de verschillende supplementen en wil je eens advies ontvangen over de supplementen? Kom dan gerust eens langs bij ons in de winkel in Eindhoven (nederland). Wij geven je graag advies en uitleg.

Aanbiedingen

Aanmelden

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte!