Essentiele supplementen voor krachtsporters

Laat ik voorop stellen dat supplementen niet altijd essentieel zijn. In enkele gevallen krijgt de betreffende sporter al precies voldoende van iedere lichaamsstof binnen om zo zijn lichaam te versterken, beter te lat…

Lees verder

Goede voeding is essentieel voor iedere sporter

 Of je nu een vechtsport, krachtsport of duursport beoefent, voeding is en blijft altijd van essentiële waarde voor iedere sporter. Zonder de juiste voedingsmiddelen behaal jij namelijk nooit de resultaten …

Lees verder

Aanmelden

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte!

Service

  • Dertig (30) dagen omruilgarantie
  • Gratis verzending in Nederland vanaf € 50,00

De beste sportvoeding op een rijtje!

De beste sportvoeding op een rijtje!

 

Sportvoeding is essentieel voor iedere sporter die het maximale uit zijn trainingen en zijn lichaam wil halen. In dit artikel vertellen wij je meer over de toegevoegde waarde van sportvoeding en supplementen en zetten wij onze top-3 supplementen voor je op een rijtje.


Waarom heb je sportvoeding nodig?


Tijdens intensief sporten verbruikt je lichaam extra veel energie en voedingsstoffen. Door gezond te eten en te drinken zorg je voor een goede toevoer van deze energie en voedingsstoffen. Hierdoor is je lichaam in staat goed te functioneren en gezond te blijven. Door het gebruik van sportvoeding en supplementen kun je het extra verbruik compenseren en zo zorg je er dus voor dat je nog beter kunt presteren en je spieren sneller herstellen. Iedere sporter heeft zo zijn eigen supplementen nodig, welke afhankelijk zijn van de soort sporten die je uitvoert, doelen die je erbij hebt, intensiteit van de trainingen en de bouw en behoefte van je lichaam.


Gezond eten is dus niet voldoende?


Gezond eten zorgt ervoor dat je lichaam in balans is en je, vaak, voldoende en de juiste lichaamsstoffen in je lichaam krijgt. Maar om het maximale uit je trainingen te halen heb je vaak meer nodig dan dat. Zo zit er in magere kip en magere kwark vaak een hoge dosis aan eiwitten, maar deze producten bevatten ook andere stoffen. Je kunt je lichaam dus helemaal volstoppen met kip, maar een eiwitshake kan er voor zorgen dat je met 1 shake al een stuk meer eiwitten binnenkrijgt. Het is dus een makkelijke manier om gedoseerd de juiste hoeveelheid aan voedsel en stoffen binnen te krijgen.


Onze persoonlijke favorieten!


1.N1 Pre Workout


N1 Pre Workout is een professioneel product dat ervoor zorgt dat je lichaam wordt gestimuleerd voor iedere training. De Pre Workout bevat hoge aantallen van creatine, creatine citraat en L-Arganine en is ook nog eens erg smaakvol. Het product is suikervrij en is verkrijgbaar in de 510-gram versie bij Nikko Sports!


2.Whey Isolate


Whey Isolate van M Double You helpt bij het opbouwen en vergroten van een vetvrije spiermassa. Whey Isolate bevat het hoogst haalbare eiwitpercentage van 88,9% eiwit. . Het bevat een hoge kwaliteit aminozuren door de juiste verhouding van verschillende aminozuren en het patroon dat heel erg lijkt op dat van lichaamseigen eiwit. Dit is onovertroffen en om die reden is dit eiwitproduct een echte aanrader! Gelukkit is Whey Isolate ook nog eens erg goed verteerbaar en lost het goed op.


3.XXL Gainer


De koolhydraten in de XXL Gainer van MDY voorzien je van nieuwe energie en de eiwitten (afkomstig van hoogwaardige bronnen: wei- en melk-eiwit) bevorderen het herstel na een training en stimuleren de opbouw van spiermassa. XXL is ook nog eens nagenoeg vetvrij! XXL Gainer gebruik je om gewicht aan te komen en is bij Nikko Sports verkrijgbaar in 5 smaken (aardbei, banaan, koekjes, chocolade en vanille).

Aanbiedingen

Aanmelden

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte!