Essentiele supplementen voor krachtsporters

Laat ik voorop stellen dat supplementen niet altijd essentieel zijn. In enkele gevallen krijgt de betreffende sporter al precies voldoende van iedere lichaamsstof binnen om zo zijn lichaam te versterken, beter te lat…

Lees verder

Goede voeding is essentieel voor iedere sporter

 Of je nu een vechtsport, krachtsport of duursport beoefent, voeding is en blijft altijd van essentiële waarde voor iedere sporter. Zonder de juiste voedingsmiddelen behaal jij namelijk nooit de resultaten …

Lees verder

Aanmelden

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte!

Service

  • Dertig (30) dagen omruilgarantie
  • Gratis verzending in Nederland vanaf € 50,00

De beste kickboksers aller tijden

In de geschiedenis van het kickboksen zijn er vele fantastische vechters geweest. De een nog beter dan de ander. En hoewel ieder zo zijn eigen favorieten heeft hebben wij een top-4 proberen te maken.

1. Ramon Dekkers

Vragend binnen het team van Nikko Sports staat er 1 kickbokser met stip bovenaan. Ramon “The Diamond” Dekkers is 8 keer “Muay Thai”-wereldkampioen geworden en heeft Nederland op dit gebied op de kaart gezet. Hij had een bepaald aura waar je alleen maar respect voor kon hebben. Als hij ergens binnenkwam, dan kwam hij echt binnen. Daar kon je alleen maar respect voor hebben.

Zijn agressieve manier van vechten en zijn voorkomen, in combinatie met de prestaties die hij heeft behaald plaatsen hem op deze nummer-1 positie in onze lijst. Wat een held!

2. Peter Aerts

Peter “The Dutch Lumberjack” Aerts was een fantastisch zwaargewicht die al tijdens zijn carriere als legende werd gezien. Peter is bekend geworden door zijn geweldige high-kick, in combinatie met zijn behaalde prestaties. Zo werd hij 3 maal K1 wereldkampioen en heeft over de hele wereld wedstrijden gespeeld. “De vriendelijke reus” is voor ons een van de beste kickboksers aller tijden!

3. Nieky Holzken


Nieky “The Natural” Holzken is anno 2017 de bekendste vechter onder alle vechtsportfans. Nieky is voormalig Glory Welterweight wereldkampioen (hij werd dit jaar van de troon gestoten) en is 2 keer Europees kampioen Muay Thai kampioen. Nieky is een vechter die door volharding en pure passie zichzelf heeft opgewerkt tot waar die nu staat. Een echte wereldtopper die in onze lijst niet mag ontbreken.

4. Sem Schilt


Sem Schilt is de reus in deze lijst. Met 2.12 is hij een beer van een vent, maar vriendelijk als altijd. Hij is 4 keer K1 Wereldkampioen geworden en was naast kickbokser ook bezig met karate en mixed martial arts. Zo werd hij, naast K1 Wereldkampioen ook 1x Glory Heavyweight Grand Slam Champion. Sem is de enige vechter die 3x op rij de K1 op zijn naam schreef. Wat een legende!

Aanbiedingen

Aanmelden

Meld je hier aan voor de nieuwsbrief en blijf altijd op de hoogte!